Policimi në komunitet

Të zgjedhim probleme bashkë

Nuk ka asgjë këtu: Të rritemi në Kosovën e pas konfliktit

Nga Coenders, F. (2019)

 

Pasiguritë për të rinjtë në Ballkan janë të shumta. Për disa, kjo i shtyn ata të largohen nga shtëpitë e tyre pasi ndihen sikur "këtu nuk ka asgjë". Bazuar në fokus grupet e kryera në verën e vitit 2018, kjo përmbledhje e politikave identifikon pasiguritë kryesore për të rinjtë kosovarë në veçanti, dhe adreson qëndrimet e tyre ndaj policisë.

 

Gjeni përmbledhjen e politikave këtu:

https://ict4copmagazine.files.wordpress.com/2019/06/there-is-nothing-here.pdf

RUB LogoUniversity KrakowEU flagNMBU Logo
ICT4COP: A Research Project
funded by the EU Commission's
Horizon 2020 Research & Innovation Programme